Our Recent Posts

Tags

No tags yet.

Toimistolla kaikki hyvin - vai onko?

Toimisto -tai ehkä nykyisin työpaikka- on yrityksen käyntikortti: Miltä se näyttää ja miltä se tuntuu, kun avaat oven aamulla ja lähdet kotiin illalla? Kehuuko asiakkaasi toimitilaa edustavaksi?

Nykyaikainen vai kulahtanut toimitila?

Hienokaan toimitila ei loista, jos siitä ei pidetä asiallisesti huolta. Monesti erityisesti pienyrittäjät saattavat hoitaa tämän rastin itse. Kuitenkin jossakin vaiheessa tulee eteen se, että aikaa ei yksinkertaisesta kannata käyttää toimitilan siivoamiseen. Onko järkevämpää laskuttaa omasta työstä 50, 70 tai 100 € / tunti vai olla maksamatta paria kymppiä siivousyhtiölle? Siivouksen hintaa saatetaan pitää kynnyskysymyksenä, mutta kokemuksemme mukaan noin sadalla eurolla kuukaudessa löytää jo hyvinkin tasokkaan kerran viikossa tapahtuvan siistinnän pieneen toimistoon.

Siivouksen voi hoitaa kuka vain. Vai voiko? Nykyaikainen siivousyhtiö tekee enemmän kuin imuroi ja pyyhkii pölyt. Parhaassa tapauksessa siivouskumppanisi auttaa sinua pahimman flunssa-aallon keskellä valitsemalla oikeat desinfioivat pesuaineet ja pitämällä bakteerit kurissa! Suosittelemme myös hyödyntämään siivousalan ammattilaisten vinkkejä siitä miten toimitilasta saisi houkuttelevamman. Monesti saatetaankin aristella esittää erikoistoiveita siisteyden suhteen, onhan täällä kuitenkin perussiistiä... Kuvittele tilanne, jossa saapuessasi toimistoon, siisteys pistää silmään: Mikä tunne sinulla on kun voit todeta: Toimistolla kaikki hyvin!