Our Recent Posts

Tags

No tags yet.

Siivouksen kilpailuttaminen - Kuinka valita sopiva siivouskumppani?

Siivouksen kilpailutus on aikaa vievää puuhaa: Pitää etsiä sopivia kumppaneita, katsoa luottotiedot, lähettää useita tarjouspyyntöjä, kysyä kokemuksia Facebookissa...

Jokainen siivouksen kilpailuttanut tietää tämän tuskan. Pahinta on, että monesti pelkkä siivouksen hinta ei kerro kaikkea, sillä siivouksen laatu vaihtelee. Jos olet tutustunut alaan, tiedät, että myös välineillä, aineilla ja koneilla on merkitystä. Mistä siis aloittaa?

Hyvä lähtökohta on miettiä prioriteettejä hankittaessa siivouspalvelua: Haluanko halvan vai hyvän siivouksen? Yleisesti voi olla hankalaa saada molempia samassa paketissa. Monet jo alalla tunnetut toimijat ovat hiukan kalliimpia kuin aivan uudet yhtiöt, mutta todellisuudessa siivouksen tuntihinta on edullinen, vaikka käyttäisit suurempia ja luotettavia yhtiöitä kumppaninasi.

Kun olet hahmottanut haluatko ehdottoman siistin toimitilan vai mahdollisimman edullisen toimijan, on aika etsiä sopivia siivousyhtiöitä. Erilaisilla hakusanoilla Googlesta ja muista hakupalveluista löytyy paljon vaihtoehtoja, mutta vaihtoehtojen vertailu saattaa olla haastavaa etenkin, jos kilpailutat palveluitasi ensimmäistä kertaa. Arvostetuimpiin siivousyhtiöhin voit varmasti luottaa, mutta myös pienempiä paikallisia toimijoita kannattaa tavata varsinkin pienemmän toimiston omistajana, sillä heille olet asiakkaana tärkeä.

Lähettäessäsi tarjouspyyntöä, kannattaa pyytää ainakin perustiedot yhtiöstä sekä huomioida kokonaiskustannukset. Helpottaaksesi omaa työtäsi, suosittelemme ottamaan myös pesuaineet ja pehmopaperit siivouskumppanisi kautta - mikään ei ole niin ärsyttävää kuin viimeinen tyhjä hylsy vessassa -.

Siivouskilpailutus.fi auttaa suomalaisia yhtiöitä etsimään sopivan siivouskumppanin helposti yhden palvelun kautta. Palvelussamme voit lähettää tarjouspyynnön yhdellä yhteydenottolomakkeella, jonka välitämme tunnetuille ja ammattitaitoisille siivousyhtiöille. Voit myös varata käyntiajan kohteesi siivouskartoitusta varten. Tällöin saat yleisesti parhaan kuvan tulevan siivouskumppanisi toiminnasta.

#Blog #Siivous #kilpailutus